Teriny, Pomazánky a Delikatesy

Cena

145330
1145330

Značky

Položek k zobrazení: 11
Kaviár z černých oliv a fíků
145 Kč
Skladem (>5 ks)

Nasládlá chuť, ideální jako aperitiv, skvělé na toastu s foie gras nebo sýrem.

Kód: 94
Citrónový tymián
155 Kč
Skladem (>5 ks)

Kombinace sušených, kandovaných rajčat a citronového tymiánu pro letní svěžest.

Kód: 88
Medvědí česnek
155 Kč
Skladem (>5 ks)

Sušené, kandované rajčatové okvětní lístky a medvědí česnek pro jemnou chuť a texturu.

Kód: 91
Copy of legumes a tartiner aubergine thym
155 Kč
Skladem (>5 ks)

Pomazánka zelenina ideální pro aperitivy, dokonalý doplněk pro setkání s přáteli nebo rodinou.

Kód: 100
Copy of legumes a tartiner legumes du soleil 110 g
155 Kč
Skladem (>5 ks)

Pomazánková zelenina ideální pro aperitivy, bohatá směs zeleniny s octem, kandovanými citrony, sezamem, medem, bazalkou, tymiánem, pepřem a hřebíčkem.

Kód: 97
Copy of terrine aux morilles
205 Kč
Skladem (>5 ks)

Vepřová terina se smržem, 100 g. Ručně vyráběná v Haute-Provence rodinou Telme od roku 1947, s důrazem na kvalitu a francouzské suroviny, bez barviv a konzervantů.

Kód: 70
Copy of terrine de canard aux figues de provence
230 Kč
Skladem (>5 ks)

Dokonalá kombinace krémové kachny a sladkých fíků Solliès AOP z Varech, klenot francouzské kuchyně.

Kód: 76
Terina s kandovanými citrony
230 Kč
Skladem (>5 ks)

Terina s kandovanými citrony z Mentonu, 200 g. Svěžest, kyselost a živost v chuti, stříbrná medailistka Prix Epicures 2020. Zahrnuje bio Limoncello a nastrouhanou kůru citronu.

Kód: 73
Copy of terrine au pastis de provence
230 Kč
Skladem (>5 ks)

Terina s pastis z Provence, 200 g. Unikátní kombinace fenyklu a široké aromatické palety místního grand cru pastis, obsahujícího 65 rostlin.

Kód: 79
Copy of terrine de canard mangue laurier carvi
330 Kč
Skladem (>5 ks)

Kachní terina s mangem od šéfkuchaře Edouarda Loubeta, 200g. Unikátní kombinace kachny, uzených prsou, manga a bobkového listu.

Kód: 85
Terina s alpským jalovcem a Mont Blanc ginem
330 Kč
Skladem (>5 ks)

Terina s alpským jalovcem a Mont Blanc ginem, 200g. Speciální recept šéfkuchaře Emmanuela Renauta s kachním foie gras v srdci teriny.

Kód: 82
11 položek celkem
Vaše Stránka