Terina s alpským jalovcem a Mont Blanc ginem

Neohodnoceno

Terina s alpským jalovcem a Mont Blanc ginem, 200g. Speciální recept šéfkuchaře Emmanuela Renauta s kachním foie gras v srdci teriny.

330 Kč
Dostupnost: Skladem (>5 ks)
Kód: 82
Terina s alpským jalovcem a Mont Blanc ginem
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Tato 200g terina s alpským jalovcem a ginem z Mont Blanc je kulinářským uměleckým dílem Emmanuela Renauta, tříhvězdičkového michelinského šéfkuchaře. Emmanuel Renaut je známý svou kreativitou, kterou uplatňuje ve své restauraci Flocons de Sel v Megève, a tato terina je přímým odrazem jeho vášně pro kulinářské umění. Terina je vytvořena s použitím horských plodů alpského jalovce a ginem z palírny St Gervais Mont-Blanc, čímž se dosahuje jedinečného aroma a chuti. Velkolepým překvapením této teriny je medailon kachního foie gras, umístěný uprostřed, který přináší luxusní chuť a krémovost. Emmanuel Renaut, držitel titulu Meilleur Ouvrier de France, 3* Michelin a 5 Toques Gault et Millau, se zaměřuje na skvělé suroviny a jejich inovativní kombinaci. Tato terina, v níž se snoubí chuť alpského jalovce a ginu Mont Blanc s bohatostí foie gras, je pravým svědectvím jeho talentu a vášně pro vysokou gastronomii.

Maison Telme, založená v roce 1998, je rodinná firma se sídlem v Haute-Provence ve Francii, specializující se na výrobu terin a dalších gastronomických specialit. Jejich produkty jsou vyráběny z kvalitních lokálních ingrediencí, jako je agnus, divočák a býčí maso, s důrazem na čistotu a kvalitu. Firma je známá tím, že ve svých produktech nepoužívá nitritovou sůl, konzervanty, barviva, emulgátory ani umělá aromata.

Maison Telme se také zaměřuje na ruční výrobní procesy a kvalitní řemeslnou výrobu, což se odráží v jedinečné chuti a kvalitě jejich produktů. Jejich produkty jsou navíc bez lepku, laktózy a vajec, což je činí vhodnými pro širokou škálu dietních potřeb.

Obrázek 1
Obrázek 2
Vaše Stránka